Pierwszy,drugi,trzeci,czwarty... rok za nami!

Forumowe wiadomości!
Awatar użytkownika
DjPj One
Management Watahy
Imię: Piotr
Motocykl: Peugeot Metropolis 400

Pierwszy,drugi,trzeci,czwarty... rok za nami!

Post autor: DjPj One »

---------
Dziś mija rok od oficjalnego otwarcia forum Wataha 125+. Wyruszyliśmy na szlak 12 marca 2021 roku. Ja już jestem gotowy na wieczorne świętowanie. ;)
---------
I ROK.jpg

Chciałbym podziękować wszystkim którzy uczestniczą w „życiu” forum, zarówno tym którzy są tutaj każdego dnia jak i tym którzy wpadają tu tylko na chwilę. Są też tacy którzy byli na forum przez pierwsze miesiące ,a dziś już nie są aktywni ale dla nich również słowa podziękowania bo każdy z forumowiczów pozostawił swój ślad na tym forum.

Słowa podziękowania za pomoc w prowadzeniu forum dla @Mariobb , @Awiator , @Dailak.
Szczególnie słowa należą się @Damianci który przez pierwsze miesiące wspierał Management Watahy. Dzięki za poświęcony czas i nie tylko...
W kolejny roku działania forum życzę Wszystkim przejechania dużej ilości km, zobaczenia wielu ciekawych miejsc i poznania mądrych, interesujących ludzi którzy wzbogacają nasze życie.
Czekamy na III spotkanie.

Trochę statystyk –
Forum zarejestrowanych użytkowników – 175 osób
Fanpage Watahy Facebook – liczba polubień - 617 osób
Kanał YT – 1602 subskrybentów

P.S.
Płatności za domenę i serwer na kolejny rok zostały uiszczone więc działamy dalej :) :P :P

Wilki idzie wiosna – czas wyruszać na szlak.
Awatar użytkownika
DaRoL
Wilk
Imię: Darek
Motocykl: Honda dio SR 50 2T 😉 1990r.

Re: Pierwszy rok za nami!

Post autor: DaRoL »

💪💪💪🍺🍾🍺🍾🍻😉
"Nieważne jaki masz motocykl, ważne gdzie nim byłeś i z kim" 😉🛵🏍️
Awatar użytkownika
Dailak
Management Watahy
Imię: Przemek
Motocykl: Honda NT 1100

Post autor: Dailak »

Dzięki wielkie za przyjęcie do Watahy, za I zlot, na którym mogłem Was pierwszy raz poznać i za zaufanie oraz dołączenie do wspólnego prowadzenia forum.
To był bardzo miły rok z Wami. Wspólny zlot, Wasze wyprawy, filmy, zdjęcia, to wszystko super się wspomina.
Jest to teraz jedyne forum w tematyce moto, na którym przesiaduję i nie mam potrzeby szukania innego.
Dzięki wszystkim, a w szczególności @DjPj One 👍🏆 🎉🍾🥂🎊
Honda Forza 125 (2019-2021)
Honda CTX 700 (2021-2023)
Honda CB 750 Hornet (2023-2026)
Honda NT 1100 (2026-obecnie)
Siwy Greg
Wilk Alfa
Imię: Grzegorz
Motocykl: Piaggio X10(2022-2023)
Kawasaki Vulcan VN 900(2023.......)

Post autor: Siwy Greg »

Sie Macie Ludzie z okazji "1 Roczku Watachy " chciałbym życzyć wszystkim Wilkom i Wilczycom i Motórzystom wszelakim WSZYSTKIEGO DOBREGO, POGODY, ZDROWIA I TYLU POWROTÓW CO WYJAZDÓW. DBAJCIE O SIEBIE I INNYCH
POZDRAWIAM
LwG 👍
Awatar użytkownika
mirpo
Wilk
Imię: Miro
Motocykl: Honda Forza NSS 125cc

Post autor: mirpo »

Jak 1 rok minął to i zaraz będzie 10
Sezon zimowy dobiega końca, więc teraz życie na forum wróci na pewno z podwójną siłą.
Gratulacje i podziękowania dla zarządu forum za to że widać rozwój, że użytkowników przybywa, są zloty, ubiegły sezon obfitował w wiele lokalnych wyjazdów, więc same pozytywy
Awatar użytkownika
Jorg68
Wilk Alfa
Imię: Jerzy
Motocykl: Yamaha Tricity 300

Post autor: Jorg68 »

Nie pamiętałem o tej rocznicy ale jakoś chyba podświadomie spotkałem się dziś z forumowiczem i jakoś pękła butelczyna, przypadek ? Rocznica godnie zaliczona bez strat w ludziach.
Awatar użytkownika
Purdey
Wilk
Imię: Graham
Motocykl: Peugeot Speedfight II, Peugeot Satelis ll 125, Piaggio MP3 400 ie LT, CanAm Spyder RT Limited

Post autor: Purdey »

I was happy to join exactly one year ago and to meet so many great people! To be part of this Pack is a pleasure
Byłem szczęśliwy, że dołączyłem dokładnie rok temu i poznałem tak wielu wspaniałych ludzi! To przyjemność być częścią tej Grupy
Awatar użytkownika
MRF
Wilk
Imię: Mariusz
Motocykl: Yamaha Tricity 300

Post autor: MRF »

Pierwsza rocznica : tz. "papierowa' ? -to zdrówko Wataho !!! :D
Awatar użytkownika
Damianci
Wilk Alfa
Imię: Damian
Motocykl: R1250GS

Post autor: Damianci »

Serdeczne podziękowania dla założyciela forum, czyli Djpj1, oraz dla administracji za profesjonalne prowadzenie Watahy.
Jest mi bardzo miło, że mogę się tutaj spotkać z Wilkami, na których zawsze można liczyć.
Z okazji rocznicy Watahy 125+, życzę Wilkom ponad 125 lat jazdy w zdrowiu i przyjemności. :D
Po leku do przodku.

125ccm (2015-2020), Peugeot Satelis RS 125 (2018-2020), Suzuki V-Strom 650 (2020-2022), BMW R1250GS (od 2022)
Awatar użytkownika
Bartorius
Management Watahy
Imię: Bartosz
Motocykl: BMW R1150R

Re:Pierwszy,drugi,....... rok za nami!

Post autor: Bartorius »

Zawsze hołdowałem zdaniu, że "to ludzie tworzą niezwykłe miejsca, a nie miejsca są niezwykłe z siebie".

Wataha skupia fantastycznych ludzi, których miałem przyjemność poznać na zlocie w Kruszwicy :)

Wszystkiego dobrego dla wszystkich Wilków i dzięki serdeczne za przyjęcie do tego elitarnego Grona!
ODPOWIEDZ