Pierwszy,drugi,trzeci,czwarty... rok za nami!
- DjPj One
- Management Watahy
- Imię: Piotr
- Motocykl: Peugeot Metropolis 400
-
Pierwszy,drugi,trzeci,czwarty... rok za nami!
---------
Dziś mija rok od oficjalnego otwarcia forum Wataha 125+. Wyruszyliśmy na szlak 12 marca 2021 roku. Ja już jestem gotowy na wieczorne świętowanie.
---------
Chciałbym podziękować wszystkim którzy uczestniczą w „życiu” forum, zarówno tym którzy są tutaj każdego dnia jak i tym którzy wpadają tu tylko na chwilę. Są też tacy którzy byli na forum przez pierwsze miesiące ,a dziś już nie są aktywni ale dla nich również słowa podziękowania bo każdy z forumowiczów pozostawił swój ślad na tym forum.
Słowa podziękowania za pomoc w prowadzeniu forum dla @Mariobb , @Awiator , @Dailak.
Szczególnie słowa należą się @Damianci który przez pierwsze miesiące wspierał Management Watahy. Dzięki za poświęcony czas i nie tylko...
W kolejny roku działania forum życzę Wszystkim przejechania dużej ilości km, zobaczenia wielu ciekawych miejsc i poznania mądrych, interesujących ludzi którzy wzbogacają nasze życie.
Czekamy na III spotkanie.
Trochę statystyk –
Forum zarejestrowanych użytkowników – 175 osób
Fanpage Watahy Facebook – liczba polubień - 617 osób
Kanał YT – 1602 subskrybentów
P.S.
Płatności za domenę i serwer na kolejny rok zostały uiszczone więc działamy dalej
Wilki idzie wiosna – czas wyruszać na szlak.
Dziś mija rok od oficjalnego otwarcia forum Wataha 125+. Wyruszyliśmy na szlak 12 marca 2021 roku. Ja już jestem gotowy na wieczorne świętowanie.
---------
Chciałbym podziękować wszystkim którzy uczestniczą w „życiu” forum, zarówno tym którzy są tutaj każdego dnia jak i tym którzy wpadają tu tylko na chwilę. Są też tacy którzy byli na forum przez pierwsze miesiące ,a dziś już nie są aktywni ale dla nich również słowa podziękowania bo każdy z forumowiczów pozostawił swój ślad na tym forum.
Słowa podziękowania za pomoc w prowadzeniu forum dla @Mariobb , @Awiator , @Dailak.
Szczególnie słowa należą się @Damianci który przez pierwsze miesiące wspierał Management Watahy. Dzięki za poświęcony czas i nie tylko...
W kolejny roku działania forum życzę Wszystkim przejechania dużej ilości km, zobaczenia wielu ciekawych miejsc i poznania mądrych, interesujących ludzi którzy wzbogacają nasze życie.
Czekamy na III spotkanie.
Trochę statystyk –
Forum zarejestrowanych użytkowników – 175 osób
Fanpage Watahy Facebook – liczba polubień - 617 osób
Kanał YT – 1602 subskrybentów
P.S.
Płatności za domenę i serwer na kolejny rok zostały uiszczone więc działamy dalej
Wilki idzie wiosna – czas wyruszać na szlak.
- Dailak
- Management Watahy
- Imię: Przemek
- Motocykl: Honda NT 1100
-
Re: Pierwszy rok za nami!
Dzięki wielkie za przyjęcie do Watahy, za I zlot, na którym mogłem Was pierwszy raz poznać i za zaufanie oraz dołączenie do wspólnego prowadzenia forum.
To był bardzo miły rok z Wami. Wspólny zlot, Wasze wyprawy, filmy, zdjęcia, to wszystko super się wspomina.
Jest to teraz jedyne forum w tematyce moto, na którym przesiaduję i nie mam potrzeby szukania innego.
Dzięki wszystkim, a w szczególności @DjPj One

To był bardzo miły rok z Wami. Wspólny zlot, Wasze wyprawy, filmy, zdjęcia, to wszystko super się wspomina.
Jest to teraz jedyne forum w tematyce moto, na którym przesiaduję i nie mam potrzeby szukania innego.
Dzięki wszystkim, a w szczególności @DjPj One
Honda Forza 125 (2019-2021)
Honda CTX 700 (2021-2023)
Honda CB 750 Hornet (2023-2026)
Honda NT 1100 (2026-obecnie)
Honda CTX 700 (2021-2023)
Honda CB 750 Hornet (2023-2026)
Honda NT 1100 (2026-obecnie)
-
Siwy Greg
- Wilk Alfa
- Imię: Grzegorz
- Motocykl: Piaggio X10(2022-2023)
Kawasaki Vulcan VN 900(2023.......) -
Sie Macie Ludzie z okazji "1 Roczku Watachy " chciałbym życzyć wszystkim Wilkom i Wilczycom i Motórzystom wszelakim WSZYSTKIEGO DOBREGO, POGODY, ZDROWIA I TYLU POWROTÓW CO WYJAZDÓW. DBAJCIE O SIEBIE I INNYCH
POZDRAWIAM
LwG
POZDRAWIAM
LwG
- mirpo
- Wilk
- Imię: Miro
- Motocykl: Honda Forza NSS 125cc
-
Jak 1 rok minął to i zaraz będzie 10 
Sezon zimowy dobiega końca, więc teraz życie na forum wróci na pewno z podwójną siłą.
Gratulacje i podziękowania dla zarządu forum

za to że widać rozwój, że użytkowników przybywa, są zloty, ubiegły sezon obfitował w wiele lokalnych wyjazdów, więc same pozytywy 

Sezon zimowy dobiega końca, więc teraz życie na forum wróci na pewno z podwójną siłą.
Gratulacje i podziękowania dla zarządu forum

za to że widać rozwój, że użytkowników przybywa, są zloty, ubiegły sezon obfitował w wiele lokalnych wyjazdów, więc same pozytywy 
- Jorg68
- Wilk Alfa
- Imię: Jerzy
- Motocykl: Yamaha Tricity 300
-
Nie pamiętałem o tej rocznicy ale jakoś chyba podświadomie spotkałem się dziś z forumowiczem i jakoś pękła butelczyna, przypadek ? Rocznica godnie zaliczona bez strat w ludziach.
- Purdey
- Wilk
- Imię: Graham
- Motocykl: Peugeot Speedfight II, Peugeot Satelis ll 125, Piaggio MP3 400 ie LT, CanAm Spyder RT Limited
-
I was happy to join exactly one year ago and to meet so many great people! To be part of this Pack is a pleasure
Byłem szczęśliwy, że dołączyłem dokładnie rok temu i poznałem tak wielu wspaniałych ludzi! To przyjemność być częścią tej Grupy
Byłem szczęśliwy, że dołączyłem dokładnie rok temu i poznałem tak wielu wspaniałych ludzi! To przyjemność być częścią tej Grupy
- Damianci
- Wilk Alfa
- Imię: Damian
- Motocykl: R1250GS
-
Serdeczne podziękowania dla założyciela forum, czyli Djpj1, oraz dla administracji za profesjonalne prowadzenie Watahy.
Jest mi bardzo miło, że mogę się tutaj spotkać z Wilkami, na których zawsze można liczyć.
Z okazji rocznicy Watahy 125+, życzę Wilkom ponad 125 lat jazdy w zdrowiu i przyjemności.
Jest mi bardzo miło, że mogę się tutaj spotkać z Wilkami, na których zawsze można liczyć.
Z okazji rocznicy Watahy 125+, życzę Wilkom ponad 125 lat jazdy w zdrowiu i przyjemności.
Po leku do przodku.
125ccm (2015-2020), Peugeot Satelis RS 125 (2018-2020), Suzuki V-Strom 650 (2020-2022), BMW R1250GS (od 2022)
125ccm (2015-2020), Peugeot Satelis RS 125 (2018-2020), Suzuki V-Strom 650 (2020-2022), BMW R1250GS (od 2022)
- Bartorius
- Management Watahy
- Imię: Bartosz
- Motocykl: BMW R1150R
-
Re:Pierwszy,drugi,....... rok za nami!
Zawsze hołdowałem zdaniu, że "to ludzie tworzą niezwykłe miejsca, a nie miejsca są niezwykłe z siebie".
Wataha skupia fantastycznych ludzi, których miałem przyjemność poznać na zlocie w Kruszwicy
Wszystkiego dobrego dla wszystkich Wilków i dzięki serdeczne za przyjęcie do tego elitarnego Grona!
Wataha skupia fantastycznych ludzi, których miałem przyjemność poznać na zlocie w Kruszwicy
Wszystkiego dobrego dla wszystkich Wilków i dzięki serdeczne za przyjęcie do tego elitarnego Grona!