Chodzi mi po głowie zmiana...
-
Zbój
- Wilk
- Imię: Krzysztof
- Motocykl: Piaggio Mp3 530 HPE
Re: Chodzi mi po głowie zmiana...
Nie wiem... Na prawdę mam do niego spory sentyment i mocno zastanawiam się czy trzymać dwa. Serce podpowiada, że miejsce w garażu jest. Rozum niestety nie podziela entuzjazmuTomasson pisze: 11 wrz 2022, 22:34 Gratuluję, fajny wybór. Tak nie skromnie spytam czy wiaderko będzie wystawione do sprzedaży?
Odpowiadam za to co powiedziałem, a nie za to co zrozumiałeś.
- Tomasson
- Wilk
- Imię: Tomasz
- Motocykl: Honda ...
-
Rozumiem. gdybyś jednak chciał ,,oddać,, w dobre ręce i pozostawić w rodzinie wilków to daj znać. Ja i tak nie wcześniej jak dopiero na wiosnę będę chciał kupić wymarzoną 125. Pozdrawiam i życzę zadowolenia z nowego nabytku. LwG.
Simson SR50/1 (2022 - 2023)
Suzuki Burgman UH125G (2023 - 2025)
Honda Varadero 125 XL (2023 - 2024)
Benelli TRK 502 (2024 -2025)
... (2025 )
Suzuki Burgman UH125G (2023 - 2025)
Honda Varadero 125 XL (2023 - 2024)
Benelli TRK 502 (2024 -2025)
... (2025 )
-
Zbój
- Wilk
Ok, będę miał na uwadze.Tomasson pisze: 12 wrz 2022, 08:40 Rozumiem. gdybyś jednak chciał ,,oddać,, w dobre ręce i pozostawić w rodzinie wilków to daj znać. Ja i tak nie wcześniej jak dopiero na wiosnę będę chciał kupić wymarzoną 125. Pozdrawiam i życzę zadowolenia z nowego nabytku. LwG.
-
Zbój
- Wilk
Dziś miłe zaskoczenie...
Telefon od dealera i informacją, że jeśli nie upieram się przy czarnym i zadowolę każdym innym kolorem z palety dla Piaggio 530, to w zasadzie już w przyszłym tygodniu będę mógł odebrać skuter. OK, nie upierałem się. Szary tez będzie OK
Tak więc jest bardzo duża szansa, że jeszcze w tym sezonie uda się przetestować trzy kółka.
Przyznam się, że nie mogę się doczekać...
Jestem cholernie ciekawy "flagowca" ze stajni Piaggio
Telefon od dealera i informacją, że jeśli nie upieram się przy czarnym i zadowolę każdym innym kolorem z palety dla Piaggio 530, to w zasadzie już w przyszłym tygodniu będę mógł odebrać skuter. OK, nie upierałem się. Szary tez będzie OK
Tak więc jest bardzo duża szansa, że jeszcze w tym sezonie uda się przetestować trzy kółka.
Przyznam się, że nie mogę się doczekać...
Jestem cholernie ciekawy "flagowca" ze stajni Piaggio
- DjPj One
- Management Watahy
- Imię: Piotr
- Motocykl: Peugeot Metropolis 400
-
Czekamy ,aż się pochwalisz
i kupić Piaggio w najbogatszej wersji bez jazdy próbnej to trzeba mieć fantazję 

-
Zbój
- Wilk
Czasem tak mam, że kupię coś oczami i sercem, a nie rozumem.DjPj One pisze: 28 paź 2022, 17:51 Czekamy ,aż się pochwaliszi kupić Piaggio w najbogatszej wersji bez jazdy próbnej to trzeba mieć fantazję
![]()
Wcześniej przysiadłem się do Peugeota i Yamahy, Piaggio (poprzednik) pojeździłem chwilę i był bardziej niż OK. Wyszedłem z założenia, że nastepca nie będzie gorszy. Sporo czytałem, oglądałem, rozmawiałem i tak jakoś wyszło, ze kupiłem
-
Siwy Greg
- Wilk Alfa
- Imię: Grzegorz
- Motocykl: Piaggio X10(2022-2023)
Kawasaki Vulcan VN 900(2023.......) -
I moje gratulacje i zadowolenia z maszyny, bezpiecznej jazdy i bezawaryjnej jazdy
. Rodzina Piaggio rośnie w siłę na forum i bardzo dobrze i o to chodzi 
-
Zbój
- Wilk
Powolutku zaczynają targać mną emocje zbliżone do tych, które wyzwalają w ludziach najgorsze instynkty...
pod koniec października mówiłem, że dostałem propozycję wcześniejszego odbioru "pińcettrzydziestki" jeśli dopuszczam kolor inny niż wstępnie zamówiony. Zgodziłem się skuszony wizją kilku dni, a nie kilku tygodni czekania. Początkowo skuter miał być do odbioru na początku tygodnia, potem pod koniec tygodnia, a w piątek dowiedziałem się, że najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia. No przyznam szczerze, że leciutko rozczarowany jestem mało profesjonalnym podejściem do tematu, niesłownością, a finalnie brakiem szacunku dla klienta, który nie kupuje piździka do latania z pizzą, tylko jednak zostawia kilkadziesiąt tysięcy.
Nie jest to pierwszy pojazd, który zamawiam nowy w salonie, nie pierwszy "produkcyjny", ale pierwszy przy którym spotykam się z tak częstym przesuwaniem terminu odbioru bez podania konkretnej przyczyny. No nie stawia to dealera w dobrym świetle.
pod koniec października mówiłem, że dostałem propozycję wcześniejszego odbioru "pińcettrzydziestki" jeśli dopuszczam kolor inny niż wstępnie zamówiony. Zgodziłem się skuszony wizją kilku dni, a nie kilku tygodni czekania. Początkowo skuter miał być do odbioru na początku tygodnia, potem pod koniec tygodnia, a w piątek dowiedziałem się, że najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia. No przyznam szczerze, że leciutko rozczarowany jestem mało profesjonalnym podejściem do tematu, niesłownością, a finalnie brakiem szacunku dla klienta, który nie kupuje piździka do latania z pizzą, tylko jednak zostawia kilkadziesiąt tysięcy.
Nie jest to pierwszy pojazd, który zamawiam nowy w salonie, nie pierwszy "produkcyjny", ale pierwszy przy którym spotykam się z tak częstym przesuwaniem terminu odbioru bez podania konkretnej przyczyny. No nie stawia to dealera w dobrym świetle.
- Jorg68
- Wilk Alfa
- Imię: Jerzy
- Motocykl: Yamaha Tricity 300
-
Spokojnie, cierpliwości Yamaha ma to samo. Moje opóźnienie od pierwszego wyznaczonego terminu też było około tygodnia.
-
Zbój
- Wilk
Samo opóźnienie mnie nie wkurza. Wkurza natomiast wprowadzanie w błąd i informowanie o kolejnej zmianie terminu w ostatniej chwili.
Poza tym cierpliwość nigdy nie była moja mocną stroną
Do zlotu jeszcze 191 dni, wiec może się wyrobią
Poza tym cierpliwość nigdy nie była moja mocną stroną
Do zlotu jeszcze 191 dni, wiec może się wyrobią