Co robić

Kupujemy motocykl 125+ dylematy, pytania,
rutek17
Wilczek
Imię: RAFAŁ
Motocykl: Yamaha x max 125

Re: Co robić

Post autor: rutek17 »

Witam serdecznie jestem także posiadaczem MP3 ale 500 mam pytanie odnośnie bocznych kufrów prezentowanych na skuterze jakiej są firmy i czy istnieje możliwość zaprezentowania ich z bliska z różnych stron
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kuba_kubi
Młody Wilk
Imię: Kuba
Motocykl: Piaggio X8 125 cm ---> Quadro QV3

Post autor: kuba_kubi »

Pierwsze co przymierz się do niego, usiądź itp. Ze swojej perspektywy powiem że to kluczowe. Od zeszłego roku przymierzałem się MP3 i to był plan typu "must have" jednak po tym jak się do niego przymierzyłem i namacalnie miałem z nim doczynienia to wiedziałem że to na pewno nie będzie ten pojazd którym chce jeździć ... 5 miesięcy oglądania i napalenia rozwiane w 30sek obcowania ze sprzętem. Jak pisali wyżej mniej miejsca pozycja krzesełkowa i to prawda bo na X8 było mi wygodniej. Dlatego u mnie padło na innego trójkołowca Quadro QV3 który jest ogólnie większy, ma więcej miejsca i coś co robi robotę i fajnie wygląda 14 cali koła z przodu. W MP3 chyba są 12 jeśli dobrze kojarzę i przy tak masywnym przodzie takie małe źle wyglądają. Pomysł, pomacaj, posiedź i przejedź się inaczej nie będziesz mógł podjąć decyzji, a na podstawie ogłoszeń i zdjęć jej nie podejmuj 🙂.
Awatar użytkownika
Fotom
Młody Wilk
Imię: Tomasz
Motocykl: Varadero XL125V5, Suzuki XF650

Post autor: Fotom »

Pytanie było o kufry do już posiadanego MP3...
A kufry wyglądają na Givi E22N/Kappa K22N.
Siwy Greg
Wilk Alfa
Imię: Grzegorz
Motocykl: Piaggio X10(2022-2023)
Kawasaki Vulcan VN 900(2023.......)

Post autor: Siwy Greg »

K.N.X10 pisze: 13 sty 2022, 20:05 Cześć, nie wiem jak z cenami części do Suzuki ale do Piaggio tragedii nie ma, chłopaki z MotoOsw w Topoli obok Ostrowa Wielkopolskiego ogarniaja temat, jak z resztą do sporej większości 125. Jeśli chodzi o mp3 to tylko przednie zawieszenie jest drogie i ewentualny remont to spory wydatek. Ja zdecydowałem się na Piaggio x10 i nie żałuję tej decyzji, bardzo duży i wygodny skuter. LwG. Nie ważne na czym ważne z kim :D
Witam serdecznie, mam taką wielką prośbę masz może jakieś namiary na MOTO OSW z Topoli jeżeli tak to proszę o nie, bo mam problem z pompą płynu chłodniczego do Piaggio X10. TO w miarę pilne z góry wielkie dzięki
Awatar użytkownika
K.N.X10
Wilk Alfa
Imię: Krzysztof
Motocykl: Piaggio X10 125, Kymco CV3 550

Post autor: K.N.X10 »

Siwy Greg pisze: 01 mar 2022, 16:20
K.N.X10 pisze: 13 sty 2022, 20:05 Cześć, nie wiem jak z cenami części do Suzuki ale do Piaggio tragedii nie ma, chłopaki z MotoOsw w Topoli obok Ostrowa Wielkopolskiego ogarniaja temat, jak z resztą do sporej większości 125. Jeśli chodzi o mp3 to tylko przednie zawieszenie jest drogie i ewentualny remont to spory wydatek. Ja zdecydowałem się na Piaggio x10 i nie żałuję tej decyzji, bardzo duży i wygodny skuter. LwG. Nie ważne na czym ważne z kim :D
Witam serdecznie, mam taką wielką prośbę masz może jakieś namiary na MOTO OSW z Topoli jeżeli tak to proszę o nie, bo mam problem z pompą płynu chłodniczego do Piaggio X10. TO w miarę pilne z góry wielkie dzięki
Hej. Podaję link do strony, dzwoń na tel. może nie odbierać bo jak zwykle mocno zajęty ale dzwoń do skutku :) https://www.motoosw.pl/
Piaggio X10 125 i.e. Executive (2020-...), Kymco CV3 550 ABS NOODOE (2022-...)
Siwy Greg
Wilk Alfa
Imię: Grzegorz
Motocykl: Piaggio X10(2022-2023)
Kawasaki Vulcan VN 900(2023.......)

Post autor: Siwy Greg »

K.N.X10 pisze: 01 mar 2022, 16:46
Siwy Greg pisze: 01 mar 2022, 16:20
Hej. Podaję link do strony, dzwoń na tel. może nie odbierać bo jak zwykle mocno zajęty ale dzwoń do skutku :) https://www.motoosw.pl/

Dzięki Wielkie jestem twoim dłużnikiem 👍Pozdrawiam
ODPOWIEDZ