W Bieszczady na Ukrainę
- Gregor w Drodze
- Młody Wilk
- Motocykl: Yamaha YS125
W Bieszczady na Ukrainę
Cześć Wszystkim! Moją małą czarną Yamahą 125 wyruszyłem za granicę w Bieszczady Skolskie na Ukrainie. To całkiem blisko, prawie Podkarpackie a jednak inaczej i chyba spokojniej niż u nas. Jest co oglądać, jest gdzie pokręcić i niekoniecznie musi być to moto typu enduro! Trasa wyprawy przypomina płuca lub dwa połączone cienką linią organizmy. Góry podzielone granicą! Zobaczcie!
- Aardvark
- Wilk
- Imię: Marcel
- Motocykl: Honda Forza
-
Re: W Bieszczady na Ukrainę
Super film! Świetnie się oglądało.
Mam pytanie odnośnie wjazdu na Ukrainę. Czy wymagane jest prawo jazdy kat. A, czy można na samochodowym (oczywiście na 125 ccm)? Czy oprócz paszportu potrzeba coś jeszcze, np wizę? Nigdy się nie interesowałem tym kierunkiem, a teraz już tak
Mam pytanie odnośnie wjazdu na Ukrainę. Czy wymagane jest prawo jazdy kat. A, czy można na samochodowym (oczywiście na 125 ccm)? Czy oprócz paszportu potrzeba coś jeszcze, np wizę? Nigdy się nie interesowałem tym kierunkiem, a teraz już tak

- DaRoL
- Wilk
- Imię: Darek
- Motocykl: Honda dio SR 50 2T 😉 1990r.
-
No jak zawsze film z wyższej półki 

Super się oglądało
Super się oglądało
"Nieważne jaki masz motocykl, ważne gdzie nim byłeś i z kim" 

- Gregor w Drodze
- Młody Wilk
- Motocykl: Yamaha YS125
Wymagane jest prawko kat. A, potrzebna jest zielona karta, paszport klasyczny, paszport covidowy i dodatkowo ubezpieczenie covidove (3,50zł za dzień) - ruch jest bez-wizowy! Niby sporo tych formalności ale to nie Unia.Aardvark pisze: 02 wrz 2021, 20:26 Super film! Świetnie się oglądało.
Mam pytanie odnośnie wjazdu na Ukrainę. Czy wymagane jest prawo jazdy kat. A, czy można na samochodowym (oczywiście na 125 ccm)? Czy oprócz paszportu potrzeba coś jeszcze, np wizę? Nigdy się nie interesowałem tym kierunkiem, a teraz już tak![]()
- Mariobb
- Wilk
- Imię: Mariusz
- Motocykl: Honda Forza
-
Super zmontowany film z tej wyprawy. Oglądałem z gębą otwartą
. Dla mnie sztos, zapraszamy na zlot do Kruszwicy, będzie miło poznać i pogadać.