Podkarpackie Serpentyny 2

Nagrałeś film - wrzuć go tutaj!
Awatar użytkownika
Gregor w Drodze
Młody Wilk
Motocykl: Yamaha YS125

Podkarpackie Serpentyny 2

Post autor: Gregor w Drodze »

To drugie co wielkości i popularności serpentyny na Podkarpaciu. Mają jednak swoich fanów zakochanych w koszeniu winkli. 125tką też można dobrze pokręcić! Celem mojej podróży był jednak dąb Poganin. Zapraszam do południowo-wschodniej Polski!
Awatar użytkownika
Jorg68
Wilk Alfa
Imię: Jerzy
Motocykl: Yamaha Tricity 300

Re: Podkarpackie Serpentyny 2

Post autor: Jorg68 »

Super film, jest łapka i subskrybcja. Tylko gdzie tu potem śmigać jak można wszystko dokładnie poznać z Twoich filmów.
Awatar użytkownika
Dailak
Management Watahy
Imię: Przemek
Motocykl: Honda NT 1100

Post autor: Dailak »

Jak zwykle, super film i pełna profeska.
Honda Forza 125 (2019-2021)
Honda CTX 700 (2021-2023)
Honda CB 750 Hornet (2023-2026)
Honda NT 1100 (2026-obecnie)
wolfqanq
Wilk
Imię: Henryk
Motocykl: Honda Shadow 125, Honda Varadero 125, Suzuki V Strom 650

Post autor: wolfqanq »

Jakby starczyło mi czasu i talentu :) właśnie takie filmy chciałbym robić. :D
Tak bardziej poważnie... Sposób realizacji jaki wybrał Grzegorz ma szansę trafić do sporo szerszej grupy odbiorców niż np. to co ja próbowałem zrobić swego czasu. W takim filmie bez narracji często tylko autor i uczestnicy rozumieją o co chodzi. Tutaj mamy przykład realizacji ,który dotrze do każdego ,kto to zdecyduje się obejrzeć.
Awatar użytkownika
Gregor w Drodze
Młody Wilk
Motocykl: Yamaha YS125

Post autor: Gregor w Drodze »

Jorg68 pisze: 17 maja 2021, 06:19 Super film, jest łapka i subskrybcja. Tylko gdzie tu potem śmigać jak można wszystko dokładnie poznać z Twoich filmów.
Zobaczyć na filmie a samemu przejechać i zobaczyć to wielka różnica!

Dodano po 4 minutach 58 sekundach:
wolfqanq pisze: 17 maja 2021, 09:34 Jakby starczyło mi czasu i talentu :) właśnie takie filmy chciałbym robić. :D
Tak bardziej poważnie... Sposób realizacji jaki wybrał Grzegorz ma szansę trafić do sporo szerszej grupy odbiorców niż np. to co ja próbowałem zrobić swego czasu. W takim filmie bez narracji często tylko autor i uczestnicy rozumieją o co chodzi. Tutaj mamy przykład realizacji ,który dotrze do każdego ,kto to zdecyduje się obejrzeć.
Dzięki za cenne uwagi! Kiedyś dużo podróżowałem po świecie na rowerze a później pokazywałem zdjęcia i opowiadałem o podróżach znajomym. Robienie filmów to inne wyzwanie a takie jak Twoja opinia motywują! Pozdrawiam
ODPOWIEDZ